De Ridder Eugeen
Dendermonde - Over De Ridder Eugeen

Hekkenhoek 5
9200 Grembergen (Dendermonde)

052 21 25 87
052 21 25 48
     
052 21 25 87
052 21 25 48

Gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan bedrijven

Advocatenkantoor Eugeen De Ridder BVBA in Grembergen (Dendermonde) biedt al sinds 1990 professioneel juridisch advies aan particulieren, bedrijven en ondernemingen over contracten, overeenkomsten, reglementen en/of wetten. Onze objectieve kijk op de materie is essentieel om op de juiste wijze al uw zaken te behartigen.

 

Advocaat Eugeen De Ridder is lid van de Balie van Dendermonde en biedt vanuit zijn jarenlange ervaring, samen met zijn medewerkers, bijstand in de volgende specialisaties op het gebied van het recht:

 

  • Handelsrecht
  • Vennootschapsrecht
  • Vereffeningen van vennootschappen
  • Familierecht
  • Bouwrecht

 

Advocaat Eugeen De Ridder zet zich als vertrouwenspersoon en raadsman in om al uw zakelijke afspraken zo precies mogelijk op papier te zetten en een duidelijke en solide overeenkomst op te stellen. Zijn beroepsgeheim is uw garantie voor absolute vertrouwelijkheid.

 

Ons advocatenkantoor kunt u ook inschakelen om uw zakelijke belangen voor de rechtbank te laten verdedigen. Wij begeleiden vennootschappen en bedrijven in moeilijkheden en kunnen hen bij afwezigheid voor het gerecht of bij andere instanties vertegenwoordigen. We kiezen ervoor om u steeds op een doelmatige en begrijpelijke manier rechtsbijstand te geven.

 

Neem contact op met Advocatenkantoor Eugeen De Ridder en vraag meer informatie of maak een afspraak.

 

 

 

 

 

 Bereken route